Osvežena podoba Večgeneracijskega centra Skupna točka

Zaposleni podjetja L’Oréal so v četrtek 4. julija izvedli delovno akcijo in vdihnili novo barvo našemu Večgeneracijskemu centru Skupna točka v ljubljanskih Mosta. Center s pestrimi aktivnostmi omogoča socialno vključevanje vseh generacij v skupnosti in gradi solidarnost, zaupanje in medsebojno pomoč ter tako premošča vrzeli med generacijami, na katero pogosto pozabljamo v hitrem tempu življenja. Dobrodelna akcija je rezultat dolgoletne globalne pobude zaposlenih podjetja L’Oréal, imenovane Citizen Day (dan socialne aktivacije).

“V L’Oréalu se zavedamo, kako pomemben je družbeni vpliv, ki ga v okolici pusti podjetje in njegovi zaposleni. Zato že petnajst let spodbujamo sodelovanje v družbeno odgovornih akcijah, katerim lahko zaposleni namenijo svoj čas ter tako pomagajo številnim inštitucijam, zavodom in drugim organizacijam, podprejo njihovo delo z ranljivimi skupinami ter s tem prispevajo k razvoju skupnosti,” je dejala Irena Šarić Dombaj, direktorica korporativnih komunikacij L’Oréal Adria – Balkan.

Zaposleni so svoj običajni delovni dan zamenjali z barvanjem, poslikavo in urejanjem prostora, ki posebej poudarja integracijo ranljivih skupin in preprečevanje socialne izključenosti, ter s svojimi spretnostmi in dobro voljo pomagali osvežiti prostor, namenjen brezplačnemu, dostopnemu, raznolikemu in kakovostnemu programu dejavnosti za vse generacije.

Morda vam bo všeč tudi...