V času jesenskih počitnic bomo na humanitarne tabore – enega v Zambratiji, dva v Kranjski Gori, brezplačno povabili otroke iz naših humanitarnih programov Botrstvo v Sloveniji in Veriga dobrih ljudi. Možno pa se je prijaviti tudi po subvencionirani ceni.


“Jesenska Istra” – letovanje v Zambratiji med jesenskimi počitnicami.

Program bodo spremljale pestre ustvarjalne, športne in poučne delavnice. Počitnice bodo aktivne, med tednom pa se bomo z avtobusom odpravili na celodnevna izleta. Ob večerih si bomo pripovedovali zgodbe, igrali družabne igre, pripravili zabaven kviz, večerni ples in še kaj.

Primerno za otroke od 10. do 15. leta starosti, ki so spoštljivi, vodljivi, si želijo spoznati nove prijatelje, odrivati nove kraje, se igrati, ustvarjati in se tudi med počitnicami ukvarjati z novimi ali že poznanimi športi.


Jesenski tabor v Kranjski Gori

Tabor bo potekal v Počitniškem domu Vila, Vršiška 73, Kranjska Gora.
Narava zdravi, krepi, osvobaja. V njej otroci niso ujetniki tehnologije in drugih pasti. Predajajo se pristnim zaznavanjem bistrih potokov, potapljajo se v doživetja, ostrijo čutila, se sproščajo, raziskujejo, se spoznavajo. V neokrnjeni naravni učilnici bodo pod skrbnim in strokovnim vodstvom spoznavali prednosti sožitja z naravo in se opolnomočili za reševanje vseh zagat. Budilo jih bo ptičje petje, v sanje pa pospremil taborniški plamen. Primerno za otroke od 6. do 10. leta