Na rpadtrip se bomo z avtobusom podali od Kimskega jezera, kjer se bomo ohladili v tem prečudovitem Nemškem “morju” – Chiemsee, pa do otoka Herreninsel, s prečudovitim gradom Kralja Ludvika  II. (navdih zanj je dobil ob obisku francoske palače Versailles, katero smo si ogledali lani), vse do prestolnice Munchna, kjer bomo pomerili kakšno narodno nošo (Dirndl ali Lederhose).

Eden izmed vrhuncev potovanja bo tudi celodnevni obisk zabaviščnega parka Waldwipfelweg, kjer se bomo sprehodili nad in med krošnjami po » SkyWalkom« in obiskali na glavo obrnjeno hišo »Haus am Kopf«.

Cel dan se bomo tudi navduševali nad enim od najbolj romantičnih mest – Nuremberg, ki je znano po belih pol-lesenih hiškah in srednjeveškemu gradu.

Na poti nazaj domov pa se bomo spomnili na lanskoletna doživetja v Disneylandu in v živo videli pravljični grad “Trnuljčice” – Neuschwanstein.

TERMIN: 17. 8. – 21. 8. 2020 – odpovedano za 2020

CENA: 390,00 €.

Vključuje 4 nočitve s polpenzionom, ceno avtobusnega prevoza, ladjico za do otoka, vstopnino za obisk gradov in vse ostale vstopnine po programu, zavarovanje za tujino, organizacijo in vodenje.