Pariz je brez dvoma eno najlepših in najzanimivejših mest na svetu.

​Na potovanje se bomo podali z avtobusom iz Ljubljane v zgodnjih jutranjih urah. Za kosilo se bomo ustavili v Stuttgartu in si pretegnili noge s hitrim ogledom mesta. Tik pred Parizom se bomo ustavili še na večerji. V Pariz bomo prispeli v večernih urah in se nastanili v prikupnemu hotelu v Parizu.

Romantično mesto si bomo ogledovali cel drugi dan. Obiskali bomo vrh Eifflovega stolpa, s katerega bomo občudovali mogočni razgled. Eifflov stolp bomo ujeli v fotografski objektiv tudi od spodaj – iz Elizejskih poljan in iz trga Trocadéro, od koder je najlepši pogled na ta pariški simbol.
Privoščili si bomo tudi nekaj prostega časa (za varnost vselej poskrbimo!), da izkusimo utrip mesta in si kupimo še kakšen spominek.

Obiskali bomo še ostale znamenitosti:

  • katedralo Notre–Dame,
  • Latinsko četrt,
  • Saint Germain,
  • znano ulica Rivoli,
  • Louvre,
  • Napoleonova grobnica–Dôme des Invalides, …

Tretji dan se bomo odpravili na izlet v Versailles (južno od Pariza) do znanega dvorca kralja Ludvika XIV. in se sprehajali tudi po pravljičnih baročnih vrtovih, ki jih opusuje roman Angelika in kralj. Zvečer pa bo spet čas za Pariz.

Za veliki finale se bomo cel četrti dan zabavali v obeh Disneyland parkih! Skupaj bomo še povečerjali in se v jutranjih urah vrnili domov.

Tekom potovanja bomo poskrbeli, da bo možnost nakupa raznih prigrizkov tudi v trgovini, pa tudi mi poskrbimo za kakšen prigrizek med ogledi, da nam ne zmanjka energije.

Prednost potovanja z avtobusom je v prilagodljivosti in mobilnosti na kraju samem. Znami bosta preizkušena zabavna voznika, stara znanca projekta Mladi in Evropa, ki sta nas že vozila po različnih evropskih mestih.

​CENA: 450,00 €. Vključuje vse prevoze po programu, vse vstopnine (na Eifflov stolp, Verseilles in oba Disneyland parka), nočitve, zajtrki in večerje, vodenje in spremstvo, ki vselej poskrbi za varnost in dobro počutje, zavarovanje za tujino.

*pridržujemo si pravico do spremembe programa, zaradi izboljšanja le tega oz. okoliščin na katere nimamo vpliva

​Max. št. potnikov: 40 (še 1 prosto mesto)