London je eno najpomembnejših svetovnih središč umetnosti, gospodarstva, izobraževanja, zabave, kultur in ponuja nešteto odtenkov živahnosti. 

Mladostnikom bomo omogočili doživetje pravega Londona z obiskom vseh glavnih znamenitosti. Na sprehodu ob reki Temzi pa se bomo podali na lov za najboljšo fotografijo. Peljali se bomo z znanim rdečim dvonadstropnim avtobusom, si ogledali parlament oz. Westminstrsko palačo z znamenitim Big Benom, Westminstrsko opatijo, umetniško četrt Camden Town, Muzej zgodovine narave, Muzej znanosti, Narodno galerijo, Buckinghamsko palačo, znano trgovino Harrods, Londonski Tower, znameniti dvižni Towerski most, Katedralo sv. Paula, Piccadilly Circus, Trafalgarski trg, si privoščili piknik v Hyde parku kot pravi Angleži in nakupovali na Oxford Streetu.

Sprehodili se bomo tudi po poteh čarovnika Harryja Potterja, kar je za turiste vsega sveta in tudi za Londončane prava poslastica! Odšli bomo do postaje Kings Cross (na fotografiji) in ostalih lokacij snemanja filma, ki se nahajajo prav v centru Londona.

Menjava kraljeve straže pa nas bo popeljala v zasanjanost življenja na kraljevih dvorcih.

TERMIN: med prvomajskimi počitnicami: predvideno 27. 4. – 30. 4. 2023 (morda se lahko zamakne še za kakšen dan ali največ dva)

CENA: 480,00 €. V ceno je vključena: letalska karta in vsi prevozi po programu, vse vstopnine, nastanitev v hostlu, polpenzion (3 x nočitev z zajtrkom, 3 x večerja), zavarovanje za tujino, organizacija, vodenje in spremstvo.

Starost udeležencev: primerno za najstnike od 14 – 17 let (izjemoma sprejmemo tudi kakšnega 13-letnika, ki bo kmalu dopolnil 14 let, ter kakšnega 18-letnika, po dogovoru).

Velikost skupine: 24 najstnikov. Skupina je zapolnjena POLNO. Vpis v čakalno vrsto ni več mogoč.