London je eno najpomembnejših svetovnih središč umetnosti, gospodarstva, izobraževanja, zabave, kultur in ponuja nešteto odtenkov živahnosti. 

Mladostnikom bomo omogočili doživetje pravega Londona z obiskom vseh glavnih znamenitosti – letošnja novost pa bo obisk Warner Bros studijev – Magični svet Harryja Potterja, kar je za turiste vsega sveta in tudi za Londončane prava poslastica!

Na sprehodu ob reki Temzi se bomo podali na lov za najboljšo fotografijo. Peljali se bomo z znanim rdečim dvonadstropnim avtobusom, si ogledali parlament oz. Westminstrsko palačo z znamenitim Big Benom, Westminstrsko opatijo, umetniško četrt – Camden Town, Muzej zgodovine narave, Muzej znanosti, Narodno Galerijo, Buckinghamsko palačo, znano trgovino Harrods, Londonski Tower, znameniti dvižni Towerski most, Katedralo sv. Paula, Piccadilly Circus, Trafalgarski trg, si privoščili piknik kot pravi Angleži v Hyde parku in nakupovali na Oxford Streetu. 

Menjava kraljeve straže nas bo popeljala v zasanjanost življenja na kraljevih dvorcih.

TERMIN: Predvidoma 5 dni takoj po koncu šole (24.6.-28.6. ali 25.6.-29.6.2020) let iz Ljubljane

CENA: predvidoma 450,00€

V ceno bo vključeno: vsi prevozi, nastanitev v hostlu, 4x nočitev z zajtrkom, 4x večerja, zavarovanje za tujino, organizacija, vodenje in spremstvo. Udeleženec dodatno potrebuje žepnino za kosila, spominke,… okoli 70 €

Starost udeležencev: od 13-17 let

Število mest: 25