London je eno najpomembnejših svetovnih središč umetnosti, gospodarstva, izobraževanja, zabave, kultur in ponuja nešteto odtenkov živahnosti. 

Mladostnikom bomo omogočili doživetje pravega Londona z obiskom vseh glavnih znamenitosti – na sprehodu ob reki Temzi se bomo podali na lov za najboljšo fotografijo. Peljali se bomo z znanim rdečim dvonadstropnim avtobusom, si ogledali parlament oz. Westminstrsko palačo z znamenitim Big Benom, Westminstrsko opatijo, umetniško četrt – Camden Town, Muzej zgodovine narave, Muzej znanosti, Narodno Galerijo, Buckinghamsko palačo, znano trgovino Harrods, Londonski Tower, znameniti dvižni Towerski most, Katedralo sv. Paula, Piccadilly Circus, Trafalgarski trg, si privoščili piknik kot pravi Angleži v Hyde parku in nakupovali na Oxford Streetu.

Sprehodili se bomo tudi po poteh Harryja Potterja, kar je za turiste vsega sveta in tudi za Londončane prava poslastica! Odšli bomo do postaje Kings Cross (na fotografiji) in ostalih lokacij snemanja filma, ki se nahajajo prav v centru Londona.

Menjava kraljeve straže nas bo popeljala v zasanjanost življenja na kraljevih dvorcih.

TERMIN: ni še potrjen

CENA: 450,00€

V ceno je vključena: letalska karta in vsi prevozi po programu, vse vstopnine, nastanitev v hostlu, polpenzion (4 x nočitev z zajtrkom, 4 x večerja), zavarovanje za tujino, organizacija, vodenje in spremstvo.

Starost udeležencev: od dopolnjenega 13. leta naprej

Število mest: 25