Sporočamo, da so mesta za zdravstveno letovanje za občune: LJUBLJANA, BREZOVICA, DOBROVA, DOL PRI LJUBLANI, HORJUL, IG, MEDVODE, NOTRANJE GORICE, POLHOV GRADEC, SMLEDNIK, STRAHOVICA, ŠKOFLJICA, VELIKE LAŠČE, VODICE, GROSUPLJA, IVANČNE GORICE, VIŠNJE GORE, ŠMARJA SAP – ZAPOLNJENA. Zdravstvenih predlogov (za otroke s stalnim prebivališčem v omenjenih občinah) žal ne moramo več sprejemati. Več informacij spodaj…

POLETNE KOLONIJE

Obnovljena obmorska vila v Zambratiji je nameščena v parku z visokimi borovci, zelenicami in igrišči za nogomet, košarko, rokomet, odbojko na mivki, mizami za namizni tenis. Velik park nudi naravno senčko in ohladitev ter popoln oddih s športnimi dejavnostmi za otroke in mladostnike. Dom ima tudi urejeno plažo.

PROGRAM IN DEJAVNOSTI

07:00    Zmigaj in razgibaj se! Jutranja telovadba za tiste, ki želijo.
08:00    Sončni žarki nas že zbujajo…
08:20    Zajtrkuj kot kralj! 
09:00    Skupinski zbor vseh kolonistov: Kdo najglasneje zapoje himno? Kdo ima rojstni dan? Kdo je včeraj zmagal? Kaj se bo pa danes dogajalo? Ugani kdo ti piše v hitro pošto! 09:15    Jutranje dejavnosti – šport (turnir v nogometu, košarki, odbojki, balinčkanju, namiznem tenisu…), učenje plesa, slack-line, badminton…
10:00    Lovljenje sončnih žarkov na plaži: vodne igre, vožnja s kanujem, nabiranje školjk, izdelovanje peščenih gradov, šola plavanja, odbojka na mivki…
12:30    Ljubezen gre skozi želodec – čas za kosilo 
13:30    Naberimo si moči! Umirjeni kotički: igranje družabnih iger, risanje, ring-ring: mami, oči 
14:30    Dejavnosti – ustvarjalne delavnice in športni turnirji. Malica.
16:00    Čas za vodne igre – SUPanje, odbojka na mivki, ustvarjanje s školjkami.. in sladoled!
19:00    Mmm, komaj čakam na večerjo
20:00    Večerni programi: Minuta do zmage, Zmenkarije, Igre brez meja, Lov na skriti zaklad, aktualni tematski kviz, Talenti, Sanjska poroka, tematski plesi. Izlet v Umag z vlakcem.
21:00    Spet čarobna se noč je spustila, (mlajši) 
22:00    domišljija kar krila je dobila… (starejši)


CENIK ZA LETO 2019

Cena vključuje: polni penzion, avtobusni prevoz (iz Ljubljane), spremljevalce, program, nezgodno zavarovanje in DDV.

Za več informacij pišite na prijave@zpmmoste.net ali pokličite 08 205 82 09.


TERMINI 2020:

PRIJAVE ZA POLETNE PROGRAME ODPREMO PREDVIDOMA V APRILU Otroka boste lahko prijavili s klikom na želeno izmeno. Prijava velja le za prijavo na izmeno in ne velja kot rezervacija zdravstvenega letovanja!

1. IZMENA 26. 6. – 3. 7. 2020
2. IZMENA 3. 7. – 13. 7. 2020
3. IZMENA 13. 7. – 23. 7. 2020
4. IZMENA 23. 7. – 2. 8. 2020 – avtobus sreče
5. IZMENA  2. 8. – 12. 8. 2020
6. IZMENA 22. 8. – 31. 8. 2020

Letos bodo vse izmene 10 dnevne in primerne za otroke od 6 do 14 let. V kolikor otroka že poznamo – je hodil tudi prejšnja leta, je lahko tudi starejši.

POMEMBNO!
Vpis za humanitarna letovanja ni možen – predloge nam posredujejo direktno šolske svetovalne službe. Spletnega obrazca za humanitarna letovanja ne izpolnjujte!
Vse prošnje obravnava Komisija za humanitarna in subvencionirana letovanja v začetku junija. Obvestimo vas po telefonu.


ZDRAVSTVENO LETOVANJE (subvencija ZZZS)

Zdravstveno letovanje je namenjeno vsem otrokom, ki pogosteje obolevajo in je subvencionirano s strani Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije. Pogoj je zdravstveni predlog, ki ga lahko pridobite pri otrokovem osebnem zdravniku. Do zdravstvenega letovanja je upravičen otrok, ki je bil pogosteje bolan in ima to zabeleženo v medicinski dokumentaciji ali je bil večkrat hospitaliziran.

Predloge za zdravstvena letovanja sprejemamo le do zapolnitve mest za zdravstveno letovanje. Na zdravstvena letovanja lahko sprejmemo:

KAJ STORITI?

  • KONEC APRILA zdravniki/pediatri v Ljubljani (in ostalih razpisanih občinah za naše področje) prejmejo zdravstvene predloge
  • Takoj ko je možno, se oglasite pri zdravniku, ki vam, če izpolnjujete pogoje, izpolni Predlog za zdravstveno letovanje. Ta obrazec potem tudi vi izpolnite kot starš POPOLNOMA izpolnite, se podpišete! in OSEBNO prinesete v našo pisarno 305 (odprti smo vsak delavnik od pon. – petka, od 8h do 16h, z izjemo: 1., 2., 3. maj – zaprto)
  • PRIJAVE PREKO SPLETA BOMO ODPRLI PRIBLIŽNO ISTOČASNO, tako da se prijavite preko zgornje povezave še na želen termin
  • Po prejetju vašega Predloga za zdravstveno letovanje, v kolikor so še prosta mesta (glejte spodaj) upoštevamo subvencijo (izdamo položnice z znižanim zneskom).
  • V kolikor ste iz drugih občin, ki ne spadajo pod LJUBLJANSKE občine (torej če spadate pod Kamnik, Vrhniko, Grosuplje in ostale napisane ob teh občinah) nam lahko POPOLNOMA izpolnjen – in podpisan! (tudi iz vaše strani!) pošljite po pošti na naš naslov Proletarska 1, Ljubljana.

Število zdravstvenih letovanj (subvencija ZZZS) preko ZPM Lj. Moste – Polje je žal močno številčno omejeno. Vsako leto imamo več prošenj kot je razpisanih mest (predvsem iz območja Ljubljane), zato predloge sprejemamo le osebno in do zapolnitve. Prosimo za razumevanje.