BOOM počitnice (so program poleg potovanj Mladi in Evropa) namenjene najstnikom, ki si želijo druženja, športa, glasbe, sonca, plesa in novih doživetij.

Posebnost BOOM počitnic so:

  • daljši večeri ob ognju in zvokih kitare,
  • pogovori o najstniških temah,
  • delavnice povezane s preživetjem v naravi,
  • kakovostno preživljanje prostega časa,
  • šport,
  • zdrav način življenja
  • in predvsem dobra družba vrstnikov in vzgojiteljev, ki razumejo.

LETOS V OKVIRU BOOM POČITNIC NUDIMO RAZLIČNE LOKACIJE – POTEPANJA ZA NAJSTNIKE od 11 do 15 let.

Za opis programov, kliknite na naslov.

PRIJAVE ODPREMO 17. 4. 2023.


BOOM LJUBLJANA

Termin:  17. 7. – 21. 7. 2023

Cena: 180,00 € Vključuje: malico, program z vsemi vstopninami, prevoze po programu, organizacijo, varstvo in vodenje.

Cena s subvencijo: 90,00 €. Zaradi draginje si marsikatera družina ne mora privoščiti plačila polne cene počitniških dejavnosti. Zato vam s pomočjo donatorjev omogočamo subvencijo. Namenjena je tistim, ki boste ob prijavi označili, da se prijavljate subvencionirano, ki boste poslali odločbo o otroških dodatkih na prijave@zpmmoste.net. Subvencijo odobri Komisija za subvencionirana letovanja ZPM Moste-Polje.

Program bo potekal od v tednu od 17. 7. do  21. 7. 2023 od 9.00 do 16.00 ure. Za otroke bodo tekom varstva skrbeli izkušeni vzgojitelji in animatorji, ter zunanji izvajalci dejavnosti.

PRIHOD:

  • Dejavnosti se pričnejo ob 9.00 uri. Zbirna mesta so različna, na vsakem pa vas bosta čakali vodji. Zaradi organizacije programa, vas prosimo, da ste točni.
  • PONEDELJEK, SREDA, PETEK – Zbor pred Atlantisom
  • TOREK, ČETRTEK – Zvezda park pri sidru

ODHOD DOMOV:

Program se zaključi ob 16:00. V kolikor pustite svojemu otroku, da sam odide predčasno nam to prosim sporočite na email prijave@zpmmoste.net.

Po prijavi prejmete tudi mobilno številko vodje, ki vam javi morebitne spremembe.

Najstniki se bodo tudi letos zabavali ob Laser tagu, poskusili rešiti zmaja na pustolovščini Lj., ne uide nam niti ZOO, SUPanje po Ljubljanici in iskanje skritega zaklada, pa še Atlantis in še Digital school – učenje programiranja… pa WOOP trampolini, hiša pobega…

Več informacij – program po dnevih je objavljen tu (klik).


ANGLEŠKE POČITNICE V KRANJSKI GORI

Termin: 9. 7. – 15. 7. 2023

Cena: 255,00€ Vključuje 6 polnih penzionov, nočitve s posteljnino, program, animacijo, varstvo, vstopnine, organizacijo in zavarovanje.Vključuje: 6x polni penzion, nočitve s posteljnino, program, animacijo, varstvo, vstopnine, organizacijo in zavarovanje.

Cena s subvencijo: 127,50 €. Zaradi draginje si marsikatera družina ne mora privoščiti plačila polne cene počitniških dejavnosti. Zato vam s pomočjo donatorjev omogočamo subvencijo. Namenjena je tistim, ki boste ob prijavi označili, da se prijavljate subvencionirano, ki boste poslali odločbo o otroških dodatkih na prijave@zpmmoste.net. Subvencijo odobri Komisija za subvencionirana letovanja ZPM Moste-Polje.

Tabor poteka v počitniškemu domu Vila Šumica od nedelje do sobote.

Ponujamo vam jezikovni tabor z bogatim športnim in ustvarjalnim programom. Na vsakem taboru so vzgojitelji, ki prihajajo iz različnih evropskih držav. Otroci tako sproščeno, med pogovorom, vadijo angleški jezik. Cilj tabora je obogatiti angleški besedni zaklad skozi vsakodnevne organizirane športne in ustvarjalne dejavnosti, ob katerih se noro zabavamo. V terminu – BOOM počitnic, bomo gostili le najstnike. Posebnost tega tabora, poleg angleščine, bodo daljši večeri ob ognju in zvokih kitare, več pogovornih najstniških tem, delavnic povezanih s preživetjem v naravi, kakovostno preživljanje prostega časa, šport, zdrav način življenja…

Več o BOOM počitnicah v Kranjski Gori je objavljeno tu (klik).ANGLEŠKE POČITNICE OB KOLPI

V 2023 ne razpisujemo nobenega termina.

Potek od ponedeljka zjutraj do petka popoldne. Vključuje tudi dva izleta po programu, aktivnosti, spanje v Hotelu, organizacijo, vodenje, spremstvo – tudi vzgojitelje iz francije….

Zanimive dejavnosti za razvijanje socialnih, ustvarjalnih in športnih veščin, večerne zabave, pogovori o odraščanju, dodatne dejavnosti: lokostrelstvo, ping pongu, tenis, plezanje na plezalni steni, veslanje na mirni vodi, preživetje v gozdu, kopanje v Kolpi in v hotelskem bazenu in jakuzziju. Prvi dan organiziramo tudi dodaten izlet v Ribnico z delavnico suhe robe in kopanjem v Bloškem jezeru, zadnji dan pa predvidoma izlet v Rakov Škocjan. V avgustovskemu terminu tudi program za najstnike in vzgojitelji iz Francije, tako da bo program potekal tudi v angleščini.

Več o Počitnicah ob Kolpi je objavljeno tu (klik).