BOOM počitnice (so program poleg potovanj Mladi in Evropa) namenjene najstnikom, ki si želijo druženja, športa, glasbe, sonca, plesa in novih doživetij.

Posebnost BOOM počitnic so:

  • daljši večeri ob ognju in zvokih kitare,
  • pogovori o najstniških temah,
  • delavnice povezane s preživetjem v naravi,
  • kakovostno preživljanje prostega časa,
  • šport,
  • zdrav način življenja
  • in predvsem dobra družba vrstnikov in vzgojiteljev, ki razumejo.

LETOS V OKVIRU BOOM POČITNIC NUDIMO RAZLIČNE LOKACIJE – POTEPANJA ZA NAJSTNIKE od 11 do 15 let.

Za opis programov, kliknite na naslov.


BOOM LJUBLJANA

Termin:  5. 8. – 9. 8. 2024

Cena: 180 € Vključuje: malico, program z vsemi vstopninami, prevoze po programu, organizacijo, varstvo in vodenje.

Cena s subvencijo: 90,00 €. Zaradi draginje si marsikatera družina ne mora privoščiti plačila polne cene počitniških dejavnosti. Zato vam s pomočjo donatorjev omogočamo subvencijo. Namenjena je tistim, ki boste ob prijavi označili, da se prijavljate subvencionirano, ki boste poslali odločbo o otroških dodatkih na prijave@zpmmoste.net. Subvencijo odobri Komisija za subvencionirana letovanja ZPM Moste-Polje.

Program bo potekal od 9.00 do 16.00 ure. Za najstnike bodo tekom varstva skrbeli izkušeni vzgojitelji in animatorji, ter zunanji izvajalci dejavnosti.

PRIHOD: Dejavnosti se pričnejo ob 9.00 uri. Zaradi organizacije programa, vas prosimo, da ste točni. Lokacija zbora: VGC Skupna Točka, Zaloška 54, 1000 Ljubljana.

ODHOD DOMOV: Program se zaključi ob 16:00. V kolikor pustite svojemu otroku, da sam odide predčasno nam to prosim sporočite na email prijave@zpmmoste.net.

Po prijavi prejmete tudi mobilno številko vodje, ki vam javi morebitne spremembe.

Najstniki se bodo tudi letos zabavali ob Laser tagu, poskusili rešiti zmaja na pustolovščini Lj., ne uide nam niti ZOO, SUPanje po Ljubljanici in iskanje skritega zaklada, pa še Atlantis in še Digital school – učenje programiranja… pa WOOP trampolini, hiša pobega…

Več informacij – program po dnevih je objavljen tu (klik).


ŠPORTNE POČITNICE ZA NAJSTNIKE NA POKLJUKI

TERMIN: 18. 8. – 24. 8. 2024

CENA: 268,00€ Vključuje: polni penzion, prevoz iz Ljubljane, spremljevalce, program, prevoz, nezgodno zavarovanje in DDV.

Cena s subvencijo: 134,00 €. Zaradi draginje si marsikatera družina ne mora privoščiti plačila polne cene počitniških dejavnosti. Zato vam s pomočjo donatorjev omogočamo subvencijo. Namenjena je tistim, ki boste ob prijavi označili, da se prijavljate subvencionirano, ki boste poslali odločbo o otroških dodatkih na prijave@zpmmoste.net. Subvencijo odobri Komisija za subvencionirana letovanja ZPM Moste-Polje.

UDELEŽENCI: Tabor je namenjen najstnikom od 12. do 16. leta (zadnja triada osnovne šole ter prvi in drugi letnik srednje šole). Tabor ima poudarek na športnih vsebinah: taborjenje in preživetje v naravi, planinarjenje in podobno. V času tabora se bodo mladostnikom predstavili tudi vojaki Slovenske vojske, ki se urijo na Pokljuki.

Tabor vodi eden od naših najbolj izkušenih pedagoških vodij, ki sicer tudi opravlja službo v miru kot pripadnik rezervne sestave SV, ekipa vzgojiteljev pa bo sestavljena iz spremljevalcev iz našega Kluba vzgojiteljev, ki skrbijo za najstnike tudi na naših drugih počitniških dejavnostih.

Več informacij je objavljenih tu (klik).