Dobrodošli v Berlinu, mestu neomejenih možnosti, ki čaka, da ga odkrijete! Berlin je mešanica zgodovine, umetnosti, kulture in zabave, kar ga naredi za popolno destinacijo za mladostnike, ki si želijo ustvariti nepozabne izkušnje.

Potovanje se začne z obiskom znamenitih Brandenburških vrat, simbola mesta in pomembnega zgodovinskega spomenika. Podamo se na sprehod po Galeriji East Side, najdaljšem ohranjenem odseku Berlinskega zidu, ki je zdaj umetniški projekt z grafiti in slikami, ki pripovedujejo zgodbo padca zidu. Nekaj časa si vzamemo za ogled nemškega parlamenta (Reichstaga), prav tako pa nam ne uide ogled druge najvišje stavbe v Evropski uniji, televizijskega stolpa Berliner Fernsehturm. Zamudili ne bomo niti otoka muzejev (museum island), kjer se nahajajo največje in najboljše galerije in muzeji v mestu.

Berlin je mesto, ki nikoli ne spi, polno raznolikosti, ustvarjalnosti in energije, ki bo zagotovo navdušila vašega mladostnika.

TERMIN: konec junija, predvidoma 28. 6. do 2. 7. 2024 (potovanje se lahko zamakne za kakšen dan ali največ dva)

CENA: 500,00€. Možnost plačila po obrokih.

V ceno je vključena: letalska karta in vsi prevozi po programu, vse vstopnine, nastanitev v hostlu, polpenzion (4x nočitev z zajtrkom, 4x večerja), zavarovanje za tujino, organizacija, vodenje in spremstvo.

Starost udeležencev: primerno za najstnike od 14 do 17 let (izjemoma sprejmemo tudi kakšnega 13-letnika, ki bo kmalu dopolnil 14 let ter kakšnega 18-letnika, po dogovoru).

Število mest: 23.