NAJSTNIŠKE POČITNICE V LJUBLJANI

Najstniki se med poletnimi počitnicami v Ljubljani ne bodo dolgočasili! Za njih smo letos pripravili pester program – dva tedna z raznolikimi dejavnostmi in druženjem.

Lokacija srečanja – SPREMEMBA!: Prešernov trg – na stopnicah pod kipom (tako lahko takoj začnemo z dejavnostmi)

V primeru dežja pa ostaja lokacija: VGC Skupna točka, Zaloška 54, Ljubljana – Moste

Cena: 125,00 €

Vključuje: malico, program z vstopninami, prevoze po programu, organizacijo, varstvo in vodenje.

Termin: 18. 7. – 22. 7. 2022 (od ponedeljka do petka) od 9h do 16h.

Največje število udeležencev: 20 udeležencev.

Laser tag:

Laser tag je adrenalinski šport, ki ga lahko igrajo tako fantje kot dekleta. Zanimiv je predvsem zato, ker ni pogojen s fizično močjo ali starostjo posameznega tekmovalca, vendar je vse odvisno od hitrega odločanja in komunikacije znotraj posamezne ekip. V igri sta združena tako avantura kot tudi športne aktivnosti. Glavni cilj je prevzeti bazo nasprotnikov.

V primeru slabega vremena se bomo premaknili v notranje igrišče.

Živalski vrt:

Obisk živalskega vrta bomo pričeli z enournim vodenjem, kjer bomo spoznali nekatere manjše, udomačene, prostoživeče živali, večje pa bomo opazovali v njihovih ogradah. Kasneje bo čas za samostojno raziskovanje živalskega vrta ob reševanju manjšega delavnega lista z nalogami. Ob določeni uri po urniku hranjena bomo lahko sami nahranili živali, ki si jih bomo izbrali ob nadzoru oskrbnika.

Supanje:

Ogled Ljubljane iz malo drugačne perspektive. Pod nadzorom instruktorja se bomo spustili na avanturo po Ljubljanici in si našo prestolnico ogledali izpod mostov našega najznamenitejšega arhitekta Jožeta Plečnika.

Grafiti delavnica:

Pod vodstvom izkušenih street art in grafitarskih mojstrov boste spoznali vse osnove grafitarskega in streetartističnega ustvarjanja.

Ljubljanski grad:

Ste za izvirno grajsko pustolovščino? Podali se bomo na misijo reševanja slavnega zmaja z nekaj znanja, sreče in ukanami ga bomo zagotovo našli. Pred tem pa nas bo časovni stroj popeljal nazaj v čas in nam pokazal pomembne vloge, ki jih je naš grad igral čez stoletja.

Skriti zaklad:

Ljubljana je polna znamenitosti, katere marsikdaj spregledamo. V sklopu igre skritega zaklada, si bomo ogledali mnoge izmed njih hkrati pa napeli svoje možgančke in poiskali pravi Ljubljanski zaklad.

Atlantis:

Po popotovanju po Ljubljani se bomo z mestnim avtobusom odpeljali do največjega vodnega mesta v Ljubljani – Atlantisa in si prvoščili pravo osvežitev.