Dobrodošli na nepozabno potovanje na čudovito Malto, kjer se pustolovščina sreča z zabavo in kjer sončni žarki nežno objemajo turkizno modro morje! Za mlade popotnike je Malta prava paša za oči in srce, saj ponuja široko paleto dejavnosti in doživetij, ki bodo navdušila vsakogar.

Z mladostniki se bomo odpravili na raziskovanje glavnega mesta Valetta, ki očara s svojo zgodovino, kulturno dediščino in živahno atmosfero. Sprehodili se bomo po ozkih ulicah, občudovali baročno arhitekturo in si ogledali mogočne cerkve in katedrale, ki se v sončnih žarkih skorajda zlato svetlikajo. V slikoviti ribiški vasici Marsaxlokk nas bodo očarali barviti ribiški čolni, v lokalnih restavracijah pa se bomo lahko okrepčali s sveže ulovljenimi dobrotami. Za dodaten adrenalin in osvežitev pa se bomo odpravili do naravne lagune Bazen sv. Petra, kjer bomo plavali v kristalno čisti vodi, najpogumnejši pa bodo lahko skakali iz skalnatih klifov.

Veselimo se, da bomo z vašim mladostnikom ustvarjalni nepozabne spomine!

TERMIN: 12. 7. – 16. 7. 2024

CENA: 500,00€. Možnost plačila po obrokih.

V ceno je vključena: letalska karta brez prtljage (1 nahrbtnik) in vsi prevozi po programu, nastanitev v hostlu, polpenzion (4 x nočitev z zajtrkom, 4 x večerja), zavarovanje za tujino, organizacija, vodenje in spremstvo.

Starost udeležencev: primerno za najstnike od 14 do 17 let (izjemoma sprejmemo tudi kakšnega 13-letnika, ki bo kmalu dopolnil 14 let ter kakšnega 18-letnika, po dogovoru).

Število mest: 23. Vsa mesta so zasedena, mogoč je le še vpis v čakalno vrsto.