Obnovljena obmorska vila v Zambratiji je nameščena v prostornem parku z visokimi borovci, zelenicami in igrišči   za nogomet, košarko, rokomet, odbojko na mivki, mizami za namizni tenis. Velik park nudi naravno senčko in ohladitev ter popoln oddih s športnimi dejavnostmi za otroke in mladostnike. Dom ima tudi urejeno plažo.

NASTANITEV
Dom je grajen v treh etažah (pritličje, prvo in drugo nadstropje), v njem je prostora za 130 oseb. Skupno je 15 sob (5 s teraso), v katerih je od 4 do 11 ležišč. Sanitarije TWC so etažne, soba ki je prilagojena tudi za invalide pa ima lastni TWC. Jedilnica je hkrati velika dvorana oz. večnamenski prostor, kjer vam je na voljo različna avdio in video oprema. 

IGRIŠČA, PARK
Počitniški dom Zambratija leži v objemu velikega zelenega parka, ki nudi v vročih poletnih dneh prijetno senco. V parku je večnamensko igrišče za nogomet, košarko, rokomet in igrišče za odbojko na mivki. Ob domu so mize za namizni tenis. Vsa igrišča imajo zvečer možnost osvetlitve. Razvedrilu in prireditvam je namenjen večnamenski prostor.

PLAŽA
K ponudbi pa sodi tudi urejena plaža, ki je le minutko oddaljena od počitniškega doma. Morje je tod silno čisto, dno pa je prekrito z mivko. Na plaži so lastne sanitarije. Ponujamo plavalne pripomočke, igrače za peskovnik, družabne igre. Na raziskovanje morja pa se lahko odpravite s kanujem in SUP-om.

HRANA
Dom se ponaša tudi s kakovostno lastno kuhinjo. Po predhodnem dogovoru ponujamo vegeteriansko in dietno prehrano.

IZLETI
Z otroci se lahko sprehodite do Savudrije, obiščete Katoro ali pa se z vlakcem odpeljete proti Umagu, od koder se lahko odpeljete na različne izlete z ladjico.

ZDRAVSTVENO SPREMSTVO
V počitniškem domu je ambulanta in stalno prisotna medicinska sestra.

NASLOV
Počitniški dom Zambratija, Istarska 13, 52475 Savudrija, Hrvaška

CENIK

Predšolski otroci iz vrtcev MOL 31,50 €
Osnovnošolci (šola v naravi) in ostali vrtci 34,00 €
Spremljevalci/odrasli 34,00 €
Cena vključuje polni penzion, turistično takso, DDV.

Cena dodatnega kosila je 8,00 € (za otroke in spremljevalce)