POLETNE KOLONIJE V ZAMBRATIJI

This image has an empty alt attribute; its file name is ZAMBRATIJA-slika-1.jpg

Obnovljena obmorska vila v Zambratiji je nameščena v parku z visokimi borovci, zelenicami in igrišči za nogomet, košarko, rokomet, odbojko na mivki, mizami za namizni tenis. Velik park nudi naravno senčko in ohladitev ter popoln oddih s športnimi dejavnostmi za otroke in mladostnike. Dom ima tudi urejeno plažo.

POLETJE V KRANJSKI GORI

This image has an empty alt attribute; its file name is kranjska-1.jpg

Razgibane angleške počitnice – gre za jezikovni tabori v Kranjski Gori z bogatim športnim in ustvarjalnim programom. Otroci bodo obogatili besedni zaklad skozi vsakodnevne organizirane športne in ustvarjalne dejavnosti. Sredi gorskega sveta in umirjene narave bodo otroci spoznavali nove prijatelje, se zabavali, družili, peli angleške pesmi, odkrivali skrite zaklade, pisali pisma in še in še.

BOOM počitnice so program namenjen najstnikom, ki si želijo druženja, športa, glasbe, sonca, plesa in novih doživetij. Posebnost tabora bodo daljši večeri ob ognju in zvokih kitare, več pogovornih najstniških tem, delavnic, povezanih s preživetjem v naravi, kakovostno preživljanje prostega časa, šport, zdrav način življenja… Program poleg zabave med vrstniki v naravi spodbuja samostojnost, odraščanje in preizkuša zmožnosti odrekanja ugodnostim doma, kar je ena izmed poti osamosvajanja. V programu bo polno skupinskih dogodivščin.

Tabor Dobro sem – Vsakodnevne dejavnosti temeljijo na skupinskem delu. Otroci bodo preko dejavnosti krepili svoje gibalne in ustvarjalne sposobnosti, samozavest in socialne veščine. Enkrat dnevno so v programu tudi različne delavnice: kako izboljšati samopodobo, kako lažje komunicirati, pa delavnica o čustvovanju in druge zelo pomembne teme za zdrav razvoj. Program omogoča raziskovanje talentov, krepitev kompetenc, osvajanje novih veščin in novega okolja.

POČITNICE OB BOHINJSKEM JEZERU

This image has an empty alt attribute; its file name is unnamed-2.jpg

Počitnice v Bohinju. Nova kolonijska lokacija od poletja 2020. Termin počitnikovanja – s taborjenjem v že postavljenih šotorih s posteljami…

POČITNIŠKA VARSTVA

This image has an empty alt attribute; its file name is 13882345_1729719650614076_3215743601399543900_n.jpg

Počitniško varstvo v Ljubljani, se izvaja že vrsto let, pod skrbnim vodstvom ZPM Lj. Moste – Polje. Otroke vodijo, za njih skrbijo in jih animirajo izkušeni vzgojitelji, mentorji dobre volje.
Program je vselej pester in zanimiv.  V letu 2022 smo nudili kar 5 različnih počitniških tedenskih varstev na različnih lokacijah po Ljubljani.

MLADI IN EVROPA

This image has an empty alt attribute; its file name is 20180822_110528_001_01-1024x768.jpg

Organizirana potovanja za mladostnike stare med 13 in 17 let, ki si želijo naučiti samostojnega popotniškega načina potovanja in si razširiti obzorja.

V letu 2022 pripravljamo eno potovanje že spomladi in dva poleti.

BOOM POČITNICE

This image has an empty alt attribute; its file name is 13640928_1056595887708901_6062707744360765838_o-1-1024x974.jpg

Počitnice za najstnike, ki si želijo druženja z vrstniki, športa, glasbe, sonca, plesa in novih doživetij 🙂 Kot vedno, bomo poskrbeli za varnost in se imeli noro lepo. Posebnost je kasnejše zbujanje, večerni plesi, pogovori o odraščanju, ljubezni, odkrivanju talentov, dobra družba vrstnikov in vzgojiteljev, ki razumejo.

V letu 2024 organiziramo 3 različne termine počitnic namenjenih prav najstnikom, in sicer:

  • BOOM Kranjska Gora (Razgibane angleške počitnice – dva termina)
  • BOOM športne počitnice na Pokljuki (namenjeno tretji triadi in 1. ter 2. letniku srednje šole)
  • BOOM Ljubljana (en cel teden raznolikih dejavnosti po Ljubljani)