DELAVNICA ZA OPOLNOMOČENJE NAJSTNIKOV

Kdo sem? Kaj čutim? Zakaj pa? A sem lahko to, kar sem? Od kod vsa ta negativna čustva? Si kljub temu zaslužim ljubezen? Kaj pa naredim z jezo in strahom? Se zavedam svojih unikatnih sposobnosti? Kaj pa negativnih prepričanj, ki me ovirajo, da postanem, kar si želim?

Skozi igrive vaje, pogovore in delo v parih bomo odkrivali odgovore na zgornja vprašanja ter si pridobivali nova znanja in veščine, s katerimi bomo lažje odkrili svojo individualnost ter morebitna omejujoča prepričanja o sebi. Predvsem pa se bomo skupaj zabavali (saj vendar gre za playshop) in si ustvarili varno, zaupno in prijateljsko vzdušje, kjer bomo odkrili, da s(m)o vsi (ja, tudi najstniki) ljudje in se spopadamo z enakimi izzivi.

V popoldanskih urah sledi skupno ustvarjanje gurmanskih kosil, zmagovanje v družabnih igrah, ustvarjanje in brezskrbno najstniško “henganje”.

Teens Playshop® je program, ki pomaga najstnikom vzpostaviti ljubezen do sebe in najti ravnovesje, srečo in veselje v svojem življenju, da se lažje spoprimejo z morebitnim izzivi najstništva. Je licenčni program organizacije Heal Your life, ki jo je ustvarila Louise Hay in je zasnovan na njenih afirmativnih načelih in filozofijah. Delavnico izvaja mednarodno certificirana in licencirana Heal Your Life® inštruktorica in coachinja z licenco za delo z najstniki in vodenjem delavnic Self-Empowerment for Teens Playshops®.

Delavnica poteka na Osnovni šoli Miška Kranjca (Kamnogoriška cesta 35, 1000 Ljubljana), do katere vozi avtobus LPP št. 22.

Program poteka v spodaj navedenih terminih, od ponedeljka do petka. Dejavnosti se pričnejo ob 9.00 uri. Zaradi organizacije programa vas prosimo, da ste točni. Program se zaključi ob 15:00, najstnika prevzamete na odhodnem mestu ali nas obvestite o njegovem samostojnem odhodu domov.

Program je namenjen otrokom, ki obiskujejo zadnjo triado osnovne šole (7., 8. in 9. razred) ter srednješolcem.

Za organizacijo in izvedbo programa je odgovorna Katja Bezjak Draškovič. Za vsa vprašanja in dodatne informacije je dosegljiva na telefonski številki 051 684 001.

Termini:        

3. triada: 1. 7. – 5. 7. 2024 in 15.7. – 19.7. 2024

Srednja šola: 8. 7. – 12. 7. in 22. 7. – 26. 7. 2024

Cena: 295,00 € vključuje: program Teens Playshop®, kosilo, zabavni program, organizacijo, varstvo in vodenje. Plačilo poskušamo urediti v vsaj dveh obrokih. Zaradi narave dela je število udeležencev omejeno na najmanj 8 do največ 15 udeležencev.