POČITNIŠKO VARSTVO V VGC SKUPNA TOČKA – ZALOŠKA

TERMINI:  

  1. teden: 26. 6. – 30. 6. 2023
  2. teden: 3. 7. – 7. 7. 2023
  3. teden: 28. 8. – 31. 8. 2023 – 4 dnevi

PRIJAVE ZA SUBVENCIONIRANA MESTA SO ZAPOLNJENA. ZA BREZPLAČNO PRIJAVO NAM PIŠITE NA prijave@zpmmoste.net (ime, priimek otroka, datum rojstva, naslov, ter telefon in email starša).

POGOJ PRIJAVE:

  • Udeleženci programa so lahko učenci od 1. do 5. razreda osnovnih šol z območja MOL, ki imajo STALNO PREBIVALIŠČE na območju MOL.
  • Če ima udeleženec posebne potrebe (potrebuje dodatnega spremljevalca), se o možnosti prijave posvetujte z nami po telefonu.
  • Na posamezen termin se lahko prijavi največ 28 otrok. Ko je termin zapolnjen, sprejmemo še 10 otrok v čakalno vrsto, nato prijava ne bo več mogoča. Potrdtev prejmete tekom dneva. Subvencionirana prijava je potrjena ob vplačilu položnice. 
  • Posamičen otrok je lahko prijavljen na največ 2 termina od navedenih 3 terminov.

URE VARSTVA: od ponedeljka do petka od 7h do 16h.
LOKACIJA:
Zbor otrok je v Večgeneracijskemu centru Skupna točka na Zaloški 54.
POGOJ: stalno prebivališče v MOL. Otrok je lahko vključen v največ 2 termina.
CENA: MOL počitniško varstvo je subvencionirano s strani MOL. Prispevek staršev je tako 5,00€ / dan. Brezplačno pa je za vse, ki so vključeni v program Botrstvo ali Veriga dobrih ljudi oz. pošljejo CSD odločbo o otroških dodatkih na prijave@zpmmoste.net (s pripisom MOL varstvo).
Vključuje izkušeno spremstvo: animacijo, varstvo, prehrano (zajtrk, malica, kosilo), LPP prevoze.
Varstvo je namenjeno vsem otrokom od 1. do 5. razreda, ki so vodljivi in se med vrstniki dobro počutijo.

PROGRAM: Tudi letos nas že takoj po zaključku šolskega leta čaka pester počitniški teden poln zabave in novih dogodivščin. V tem tednu bomo skupaj ustvarjali, se družili, razgibavali, veliko pogovarjali in predvsem imeli fino. Odkrivali bomo našo okolico, se preizkusili v tehničnih spretnostih v sodelovanju z Malim Tehnovedom, se umetniško izražali, se igrali predvsem zunaj na svežemu zraku.
V vsakemu terminu bo nov, zanimiv program – od obiskov mestnega muzeja, eksperimentalnih, raziskovalnih, umetniških delavnic, pa seveda mnogo igranja – športnega, družabnega in povezovalnega.
Za vsakega se bo nekaj našlo 🙂
Tekom dejavnosti bodo otroci krepili svoje socialne veščine in odkrivali ter spoznavali svoje talente.

Število udeležencev je omejeno na 28 otrok.