PRVOMAJSKI TABOR V KRANJSKI GORI

Opis počitnic: V času prvomajskih počitnic za otroke med 6 in 14 let organiziramo tabor v Kranjski Gori. Nastanitev tabora je v počitniškemu domu, prijazni Vili Šumica, ki našim otrokom nudi varen prostor za sprostitev in raziskovanje. Skozi teden ponujamo ogromno doživetij in aktivnosti –  sprehodi po Triglavskem narodnem parku, športne dejavnosti na prostem, obisk Kekčeve dežele ter jezera Jasna, ustvarjalne delavnice, iskanje skritega zaklada in še.

Prvomajski tabor v Kranjski Gori je v celoti humanitren, kar pomeni, da lahko otroka prijavite na subvencionirane ali brezplačne počitnice. Izpolnjene prijave bo obravnavala Komisija za humanitarna in subvencionirana letovanja. 

Za prijava na program, izpolnite spodnjo prijavnico.


POČITNICE V ZAMBRATIJI – “Spomladanska Istra”

Opis počitnic: V času prvomajskih počitnic za otroke med 6 in 14 let, organiziramo počitnice v Zambratiji z imenom “Spomladanska Istra”. Petdnevne počitnice vključujejo štiri polne penzione (zajtrk, kosilo in večerja), možnost sposoje koles ter dva izleta, ki sta predvidena za prvi in zadnji dan.  

Nastanitev je v obmorski vili, Počitniškemu domu Zambratija, ki našim otrokom nudi popoln oddih. Obdaja jo ogromen park z visokimi borovci in urejena plaža za vodne radosti. Tekom tedna ponujamo najrazličnejše športne in ustvarjalne dejavnosti, orientacijski pohod, iskanje skritega zaklada in še. Večerne ure pa bodo obarvane s plesom in različnimi animacijami. Kot je že zgoraj omenjeno bo prvi in zadnji dan namenjen izletu.  

Prvomajske počitnice v Zambratiji so v celoti humanitarne, kar pomeni, da lahko otroka prijavite na subvencionirane ali brezplačne počitnice. Izpolnjene prijave bo obravnavala Komisija za humanitarna in subvencionirana letovanja.

Za prijavo na program, izpolnite spodnjo prijavnico.


PRVOMAJSKO POTOVANJE – MLADI IN EVROPA: BARCELONA

Vsako leto ZPM Moste-Polje organizira za mlade tudi potovanje v eno izmed evropskih mest. Doslej smo že prepotovali mnoga mesta in si tako razširili svoja obzorja.

Podrobnosti o prvomajskem potovanju v Barcelono objavimo v kratkem. Okvirna cena potovanja bo okoli 500,00€.

Poleg rednega vpisa, lahko zaprosite za subvencijo, ki vam omogoča plačilo polovične cene potovanja.

Pogoji za subvencijo: najstnik naj pošlje na e-mail prijave@zpmmoste.net motivacijsko pismo, v katerem se opiše in pojasni zakaj si želi udeležiti potovanja. Poleg tega je potrebno motivacijskemu pismu priložiti tudi odločbo CSDja o otroških dodatkih. Prošnjo bo nato obravnavana iz strani Komisije za subvencionirana letovanja.