PRVOMAJSKI TABOR V KRANJSKI GORI

Opis počitnic: V času prvomajskih počitnic, za otroke med 6 in 10 let, organiziramo tabor v Kranjski Gori. Nastanitev tabora je v počitniškemu domu Vila Šumica, ki našim otrokom nudi varen prostor za sprostitev in raziskovanje. Skozi teden ponujamo ogromno doživetij in aktivnosti – sprehodi po Triglavskem narodnem parku, športne dejavnosti na prostem, obisk Kekčeve dežele ter jezera Jasna, ustvarjalne delavnice, iskanje skritega zaklada in še več.

Prvomajski tabor v Kranjski Gori je v celoti humanitaren, kar pomeni, da lahko otroka prijavite brezplačno. Izpolnjene prijave bo obravnavala Komisija za humanitarna in subvencionirana letovanja. 

TERMINI:

  • 1. TERMIN: 27. 4. – 1. 5. 2024 (sobota – sreda) – POLNO
  • 2. TERMIN: 1. 5. – 5. 5. 2024 (sreda – nedelja) – POLNO


POČITNICE V ZAMBRATIJI – “Spomladanska Istra”

Opis počitnic: V času prvomajskih počitnic za otroke med 11 in 15 let, organiziramo počitnice v Zambratiji z imenom “Spomladanska Istra”. Tabor poteka istočasno kot 1. termin prvomajskega tabora v Kranjski Gori. Petdnevne počitnice vključujejo štiri polne penzione (zajtrk, kosilo in večerja) ter dva izleta, ki sta predvidena za prvi in tretji dan.  

Nastanitev je v obmorski vili, Počitniškemu domu Zambratija, ki našim otrokom nudi popoln oddih. Obdaja jo ogromen park z visokimi borovci in urejena plaža za vodne radosti. Tekom tedna ponujamo najrazličnejše športne in ustvarjalne dejavnosti, orientacijski pohod, iskanje skritega zaklada in še več. Večerne ure pa bodo obarvane s plesom in različnimi animacijami. Kot omenjeno, bo prvi in zadnji dan namenjen izletu.  

Prvomajske počitnice v Zambratiji so v celoti humanitarne, kar pomeni, da lahko otroka prijavite brezplačno. Izpolnjene prijave bo obravnavala Komisija za humanitarna in subvencionirana letovanja.

TERMIN: 27. 4. – 1. 5. 2024. POLNO


PRVOMAJSKO POTOVANJE – MLADI IN EVROPA

Za opis potovanja med prvomajskimi počitnicami, kliknite na povezavo: LONDONPOLNO

Vsako leto ZPM Moste-Polje organizira za mlade tudi potovanje v eno izmed evropskih mest. Doslej smo že prepotovali mnoga mesta in si tako razširili svoja obzorja.

CENA: 480,00 € na otroka. Vključuje letalsko karto, prevoze po programu, 3 nočitve z zajtrkom, 3 večerje, vodenje, organizacijo, zavarovanje. Najstnik dodatno potrebuje žepnino za kosila, priporočamo okoli 70 funtov.