UČENJE SMUČANJA IN ZABAVA NA SNEGU

Že 19. leto organiziramo smučarske zimske počitnice v Počitniškem domu Vila, Kranjska gora. Zanje jih skrbno pripravljamo mentorji dobre volje, smučarski učitelji in spremljevalci otrok.

Zimovanje bomo izvedli, če nam bodo razmere in ukrepi to dovoljevali. V primeru prepovedi, bomo zimovanje seveda odpovedali, ali spremenili v dnevne izlete, v kolikor bi bilo to dovoljeno. Pred odhodom boste podpisali izjavo o zdravstvenem stanju otroka.

Zimovanje bo potekalo od nedelje do sobote med zimskimi počitnicami v Počitniškem domu Vila Šumica v Kranjski gori.

1. TERMIN: 14. 2. 2021 – 20. 2. 2021

za učence Jugovzhodne Slovenije (razen občin Ribnica, Sodražica, Loški potok, Kočevje, Osilnica in Kostel), Koroške, Podravske, Pomurske, Savinjske in Posavske regije

2. TERMIN: 21. 2. 2021 – 27. 2. 2021

za učence Gorenjske, Goriške, Notranjsko-kraške, osrednjeslovenske in zasavske regije ter občin Ribnica, Sodražica, Loški potok, Kočevje, Osilnica in Kostel. 

CENA: 233,00 € (brez prevoza) in 245,00 € (s prevozom Lj.-Kr. Gora-Lj.)

Doplačilo je potrebno za smučarske vozovnice okvirno od 57,50 € do 70,00 € (skupna cena za vseh 5 dni, cena je odvisna od izbire smušišča in predznanja smučanja). Obračun se naredi po realizaciji za vsakega otroka posebaj (glede na št. porabljenih smučarskih kart). 

PROGRAM:
– 5 dni smučanja v Kranjski Gori
– plavanje v bazenih vodnega parka Aqua Larix v Kranjski Gori (v primeru slabega vremena)
– celodnevna animacija: popoldanske igre na snegu, sprehodi, sankanje… Vsak večer potekajo prireditve s plesom.
V ceno je vključeno:
– bivanje in prehrana (5 obrokov dnevno). Iz počitniškega doma nam pripeljejo na smučišče domačo malico: domača peciva-potica, zavitki, buhtelj…, topel čaj
– učenje smučanja
– celodnevna animacija, varstvo
– izposoja smuči
– ski bus – prevoz do smučišč in nazaj 
– zavarovanje.


GALERIJA: