DELAVNICE V LJUBLJANE

Zimske počitnice, 21. 2. – 25. 2. 2022 – brezplačne dejavnosti v VGC Skupna točka: 

https://www.zpmmoste.net/vecgeneracijski-center-skupna-tocka/


SMUČANJE IN ZABAVA NA SNEGU

Že 19. leto organiziramo smučarske zimske počitnice v Počitniškem domu Vila, Kranjska gora. Zanje jih skrbno pripravljamo mentorji dobre volje in spremljevalci otrok.

Zimovanje bomo izvedli, če nam bodo razmere in ukrepi to dovoljevali. V primeru prepovedi, bomo zimovanje seveda odpovedali, ali spremenili v dnevne izlete, v kolikor bi bilo to dovoljeno.

Zimovanja bodo potekalo v Počitniškem domu Vila Šumica v Kranjski gori.


Prešernovo zimovanje od sobote do torka

Termin: 5. 2. – 8. 2. 2022

Odhod v soboto zjutraj iz Ljubljane. Zimovanje traja torej podaljšan vikend, saj imajo vsi učenci pouka proste dni v ponedeljek in torek. Prihod domov bo v torek popoldne.

Cena: 150,00€ (že vključuje prevoz iz Ljubljane, 3 polni penzioni, 4. dan dodatno kosilo, brezplačna izposoja smuči, ski bus – prevoz do smučišča, zavarovanje, v primeru dežja- kopanje v Aqua parku Larix, celodnevna animacija: popoldanske igre na snegu, sprehodi, sankanje…, vsak večer prireditve s plesom. Na smučišču domača malica: peciva-potica, zavitki, buhtelj, topel čaj… Po realizaciji je doplačilo za smučarske vozovnice okvirno 40,5€ – za 3 smučarske dni.)


Zimovanje med zimskimi počitnicami pa bo potekalo od nedelje do sobote.

1. termin: 20. 2. – 26. 2. 2022

Počitnice za učence Osrednjeslovenske in Zasavske statistične regije ter obcin jugovzhodne slovenije: Ribnica, Sodražica, Loski potok, Kočevje, Osilnica in Kostel

2. termin: 27. 2. – 5. 3. 2022

Počitnice za učence z območja jugovzhodne in Slovenije, Koroške, Podravske, Pomurske, Savinjske in Posavske statistične regije

CENA: 233,00 € (brez prevoza) in 245,00 € (s prevozom Lj.-Kr. Gora-Lj.)


Doplačilo je potrebno za smučarske vozovnice okvirno od 57,50 € do 70,00 € (skupna cena za vseh 5 dni, cena je odvisna od izbire smušišča in predznanja smučanja). Obračun se naredi po realizaciji za vsakega otroka posebaj (glede na št. porabljenih smučarskih kart). 


PROGRAM:
– 5 dni smučanja v Kranjski Gori (na Prešernovem zimovanju 3 dni)
– plavanje v bazenih vodnega parka Aqua Larix v Kranjski Gori (v primeru slabega vremena)
– celodnevna animacija: popoldanske igre na snegu, sprehodi, sankanje… Vsak večer potekajo prireditve s plesom.
V ceno je vključeno:
– bivanje in prehrana (5 obrokov dnevno). Iz počitniškega doma nam pripeljejo na smučišče domačo malico: domača peciva-potica, zavitki, buhtelj…, topel čaj
– celodnevna animacija, varstvo
– izposoja smuči
– ski bus – prevoz do smučišč in nazaj 
– zavarovanje.

Število mest je omejeno na 50 otrok.


GALERIJA: