AKTIVNE POČITNICE ZA NAJSTNIKE: 8.7. – 12.7.2019 – POLNO!!!

V času od 8.7. – 12.7.2019 bomo v Večgeneracijskem centru (VGC) Skupna točka, v sodelovanju z mladinsko zvezo Brez izgovora organizirali brezplačne počitnice za najstnike med 11. in 14. letom starosti.

Počitniški tabor bo potekal od ponedeljka do petka od 8:00 do 16:00 ure, v prostorih VGC Skupna točka ter na nekaterih drugih lokacijah znotraj Mestne občine Ljubljana, pod vodstvom izkušenih mladinskih delavcev in voditeljev

Kaj bo prinesel letošnji program?

Skejtanje, longbordanje, programiranje, izlet v … neznano kam 😉, upravljanje z denarjem, kuhanje, večerni ogenj, sleep over in še kaj! Program bo osnovan na zdravem in aktivnem preživljanju poletnih dni brez pametnih telefonov in ostalih zaviralcev kreativnosti – vmes pa bomo s telefoni preizkusili kako ga lahko zares uporabimo in izkoristimo za raziskovanje, snemanje, fotografiranje. Vsak dan bo poskrbljeno za 3 obroke (zajtrk, kosilo in popoldanska malica), ker pa si pri najstnikih želimo razvijati tudi samostojnost, bodo imeli tu in tam možnost kakšen zdrav obrok pripraviti tudi sami. Aktivne počitnice bodo za udeležence vsekakor zelo zabavna, prijetna in bogata izkušnja. Ker je število mest omejeno, vas vabimo, da se čimprej prijavite.

PRIJAVE: skupna.tocka@zpmmoste.net POLNO!!!

UDELEŽBA: brezplačna

ZA VEČ INFORMACIJ NAM PIŠITE NA MAIL skupna.tocka@zpmmoste.net

Se vidimo! 🙂

Morda vam bo všeč tudi...