Darilo, ki bo sled pustilo

Skodelica Mačketina, Polonapolona.

Pod okriljem Botrstva je zaživela nova akcija Darilo, ki bo sled pustilo. Podpornikom Botrstva želimo v predprazničnem času ponuditi omejen izbor unikatnih in ekskluzivnih izdelkov, ki sta jih posebej za Botrstvo oblikovali dve slovenski oblikovalki, Polona Pačnik in Teja Ideja. Obe sta se pri tem odrekli celotnemu dobičku, tako bodo vsa zbrana sredstva od prodaje izdelkov namenjena programu Botrstvo v Sloveniji.

Pri znamki Polonapolona so za to priložnost razvili dva nova heroja, ki poosebljata prijateljstvo, samostojnost, neodvisnost ter zvestobo.

Skodelica Dogo, Polonapolona

Slovenska oblikovalka Teja Ideja pa je posebej za Botrstvo oblikovala notesnik.

Izdelki bodo na voljo tako v spletni trgovini kot v  Trgovini IKA na Ciril-Metodovem trgu 13 v Ljubljani, naročite pa jih lahko tudi na elektronskem naslovu info@boter.si (pri tem je možen samo osebni prevzem). Trgovina IKA predstavlja pisan in čudovit svet slovenskega oblikovanja, ki je razdeljen v dve skupini – modo in uporabne, okrasne izdelke za dom. Z veseljem so postali tudi partner programa Botrstvo. Na poličke bodo namreč umestili tri izdelke, katerih izkupiček od celotne prodaje bo namenjen otrokom iz socialno šibkih družin.

Oblikovalkam in trgovini IKA smo zares hvaležni za pristop k projektu in za ves vložen trud.

Notesnik, Teja ideja

Morda vam bo všeč tudi...