Dostava prehrambenih paketov po Sloveniji

Za decembrsko dobro voljo in presenečenje sta letos poskrbeli podjetji GoGreen in Inna. V decembrskih prazničnih dneh je tako kar 260 družin, vključenih v naše humanitarne programe, preživelo malo mirnejših misli. Pravočasno so namreč prejeli prehranski paket, ki so ga družinam širom Slovenije dostavili zaposleni v podjetjih in GoGreen in Inna, za prevoze pa so poskrbeli tudi naši prostovoljci iz skladišča.

GoGreen so nam tako v letu 2020 dvakrat priskočili na pomoč, saj so že v prvemu valu epidemije pomagali pri razvozu računalnikov tistim otrokom po Sloveniji, ki so jih za šolanje na daljavo najbolj potrebovali.

Iskreno smo hvaležni prav vsakomur, ki je doniral svoj čas in energijo, da so družine prejele vse, kar jim pravzaprav omogoča preživetje.

Tudi v podjetju GoGreen so na svoje zaposlene zelo ponosni, saj so naredili res ogromno razdaljo, da so osrečili družine v stiski. Poudarili so: “Vsak član tima je sedel v svoje vozilo in s skupnimi močmi smo 130 družinam dostavili pakete živil, 46 otrok osrečili z računalnikom in skupaj prevozili 3.420 kilometrov po več kot 60 slovenskih občinah.

Hvala za odlično sodelovanje, saj le skupaj zmoremo premagati hude stiske in osrečiti tiste, ki nas najbolj potrebujejo.

Morda vam bo všeč tudi...