Miklavžev bazar za družine THSN – 6.12.2021

Dne 6. 12. 2021 smo v sodelovanju z MKL Jožeta Mazovca v Mostah in s Španskimi borci, ki so pomagali pri tehničnih zadevah, ter pod okriljem naših partnerjev Generali zavarovalnice v okviru projekta THSN organizirali dobrodelni Miklavžev bazar. Vstopnica na bazar je bila lepa misel, ki krasi dve novoletni jelki. Eno v knjižnici in drugo v kavarni Španskih borcev.

Sodelavci in zaposleni Zavarovalnice Generali so organizirali zbiralno akcijo družabnih iger in knjig, ki so razveselile mnoge otroke družin s socialnimi in materialnimi stiskami. Otroci so si glede na starost in zanimanje izbrali sebi primerno knjigo in družabno igro. Tekom akcije, so se v knjižnico vpisali trije otroci, eden od njih pa si je nemudoma izposodil knjigo! In sicer knjigo zbirke “Harry Potter”. 🙂

Cilj akcije torej ni bil le obdarovanje ob Miklavžu, temveč spodbuda družinam za kakovstno preživljanje prostega časa, participacija na javnih dogodkih ter dvig bralne vzgoje otrok. Želimo si, da bodo tudi omenjene družine decemberske dni preživele v dobrem vzdušju ter koristno zapolnile svoj prosti čas v najožjem krogu.

Iskreno se zahvaljujemo vsem družinam, ki so nas obiskale in namenile lepo misel in dobro družbo ter partnerjem, ki so nam omogočili čaroben decembrski dogodek.

Morda vam bo všeč tudi...