Kako lahko pomagate v času epidemije

V času epidemije koronavirusa naša ekipa skrbi, da humanitarni programi potekajo nemoteno. Dejavnosti in aktivnosti za otroke in družine so zaradi razmer trenutno odpovedane, kljub temu pa družinam v stiski dnevno razdeljujemo prehranske in higienske pakete, nudimo svetovanja po telefonu, za psihosocialno in pravno pomoč so na telefonskih številkah dosegljivi tudi naši strokovni sodelavci.

Trudimo se, da skrb za naše uporabnike ostaja enake kakovosti, pri tem pa se iskreno zahvaljujemo vsem, ki nam pri tem lahko pomagajo po svojih močeh.

Vsi, ki bi želeli prispevati v sklad Botrstva, iz katerega krijemo izpade plačil botrov iz različnih razlogov, lahko to storite s poslanim SMS s ključno besedo BOTER5 na 1919 in v sklad programa Botrstvo prispevate 5 eur. Če želite postati boter varovancu, se lahko prijavite preko obrazca na naši spletni strani: https://www.boter.si/postani-boter-in-pomagaj/  (fizične osebe) https://www.boter.si/podjetja-pomagajte/ (pravne osebe in podjetja).

Če želite svojo pomoč nameniti družinam v stiski, lahko prispevate s poslanim SMS s ključno besedo VERIGA ali VERIGA5 na 1919, ali pa sredstva nakažete na TRR s spodnjimi podatki:
Zveza prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje
Proletarska 1
1000 Ljubljana
IBAN SI56 3300 0000 1303 865
Sklic: SI00 650-650

Darujete lahko tudi z mBills. Poslikajte QR kodo:

mbills://www.mbills.si/dl/?type=2&qritemid=309604

Za večje donacije in vsa vprašanja smo vam z veseljem na voljo na e-naslovu info@zpmmoste.net.

Morda vam bo všeč tudi...