Delavnice v času epidemije

Obveščamo, da zaradi razglašene epidemije v državi, s petkom, 13. 3. 2020, spreminjamo način dela z uporabniki, kar vključujejo uradne ure, osebna pravna svetovanja, terenske oglede, razgovore, delavnice in dejavnosti za otroke in mladostnike. Dejavnosti za starejše v Večgeneracijskemu centru Skupna točka, odpovedali že v začetku tedna.

Nujna svetovanja v okviru humanitarnih programov in pravne pomoči bodo potekala po telefonu, na voljo smo vam tudi na elektronskih naslovih info@zpmmoste.net, info@boter.si in info@dobri-ljudje.si.

V našem skladišču na Zaloški 54 v Mostah bomo ob poostrenih higienskih ukrepih družinam, ki so vključene v naše humanitarne programe, izdajali nujne prehranske pakete in bodo o tem tudi obveščene. Trenutno žal ne moremo sprejemati nenajavljenih donacij.

Uporabnike in obiskovalce Večgeneracijskih centrov obveščamo, da naše dejavnosti od 13. 3. 2020 do preklica, potekajo v omejenem obsegu. Dostopni smo vsak delavnik preko e-maila skupna.tocka@zpmmoste.net in telefona.

Prosimo za razumevanje in vsem toplo polagamo na srce: pazite nase, ravnajte odgovorno do sebe in drugih ter ostanite doma, če se le da. 👋

Morda vam bo všeč tudi...