Podjetja pod okriljem družbe Porsche Holding v Sloveniji namenila 150.000 EUR prizadetim v neurjih in poplavah

Z veseljem sporočamo, da so se Porsche Slovenija, Porsche Finance Group Slovenija in Porsche Inter Auto pridružili našim prizadevanjem za pomoč prizadetim v poplavah. S temi podjetji smo v preteklih letih vzpostavili uspešno partnerstvo, pri različnih projektih pa nas vztrajno tudi podpirajo. Globoko smo jim hvaležni za zaupanje v našo organizacijo, ki bo razdelila velikodušen prispevek v višini 150.000 EUR tistim, ki ga najbolj potrebujejo. To sodelovanje dokazuje moč družbene odgovornosti podjetij in pozitiven vpliv, ki ga lahko ima na skupnosti v kriznih časih.

Podjetja, ki so celostno zavezana trajnostnemu razvoju in družbeni odgovornosti, se zavedajo, kako pomembno je prispevati in pomagati pri okrevanju skupnosti v takšnih razmerah. Še zlasti pomembno je, da je pomoč hitra in učinkovita, zato so se podjetja odločila, da bodo sredstva nakazana tako hitro kot je mogoče, porabljena pa ciljno usmerjeno.

Direktor podjetja Porsche Slovenija Danilo Ferjančič je ob tem povedal: »V teh težkih časih in razmerah stojimo ob strani vsem prizadetim družinam, posameznikom in organizacijam, ki so ostali brez osnovnih življenjskih pogojev. Vesel sem, da pojem družbene odgovornosti, sodelovanja in solidarnosti pri nas ni le zapisan na papirju, temveč to tudi dejansko živi. Donacija pomeni simbol naše zavezanosti k širši skupnosti in skrbi k sooblikovanju boljše in trdnejše prihodnosti za nas vse.«

Direktor Porsche Inter Auto Christian Lang je zaključil: »Ta neverjetna solidarnost, ki smo jo in jo še opazujemo na prizadetih območjih, ta neverjetna povezanost med sosedi, sokrajani, med civilno zaščito in med vsemi humanitarnimi ter drugimi organizacijami, je dokaz, da skupaj zmoremo vse. In zelo naravno je, da pri tem pomagamo tudi mi.«

Iskreno se zahvaljujemo podjetjem Porsche Slovenija, Porsche Finance Group Slovenija in Porsche Inter Auto za velikodušno podporo. Njihova zavezanost našemu poslanstvu ustvarjanja svetlejše prihodnosti za družine in najbolj ranljive med nami je resnično hvalevredna. S takšnim sodelovanjem smo še korak bližje pravični in pošteni družbi, za katero si vsi prizadevamo.

Morda vam bo všeč tudi...