Zaposleni v Generaliju zbrali šolske potrebščine za otroke iz družin v stiski

Zaposleni zavarovalnice Generali so celo poletje zbirali šolske potrebščine za otroke iz socialno šibkejših družin. Uprava zavarovalnice je k zbranim potrebščinam dodala še 100 šolskih torb in peresnic. Vse skupaj pa so podarili naši zvezi.

»Že več let v okviru našega globalnega prostovoljskega gibanja The Human Safety Net sodelujemo z ZPM Lj. Moste-Polje in po najboljših močeh pomagamo družinam z majhnimi otroki. Veseli in ponosni smo, da se zaposleni v naši zavarovalnici v tako veliki meri vključujejo v dobrodelne akcije in v prostovoljstvo. Na ta način marsikomu, ki pomoč potrebuje, olajšamo vsakdan. Ob tem pa dokazujemo, da vrednote naše zavarovalnice živijo skozi dejanja nas zaposlenih in da z njimi vsakodnevno potrjujemo, da smo pravi vseživljenjski partner,« je ob predajo potrebščin povedala Svjetlana Almaš, vodja marketinga in odnosov z javnostmi v zavarovalnici GENERALI.

Zbrane potrebščine bodo po besedah Anite Ogulin, predsednice ZPM Lj. Moste-Polje, zelo olajšale vstop v novo šolsko leto otrokom iz socialno šibkejših družin, ki si nakupa novih šolskih potrebščin žal ne morejo privoščiti. »Izredno cenimo pomoč zavarovalnice GENERALI in njihovih zaposlenih, ki se vedno z veliko srčnosti in razumevanja odzovejo na naše prošnje. V vseh teh letih sodelovanja smo z njihovo pomočjo olajšali in polepšali življenje mnogim družinam iz vse Slovenije,« je dodala predsednica.

Morda vam bo všeč tudi...