Uradne ure v času ukrepov

Spoštovani,

Zaradi sprejetja novega odloka o začasnih ukrepih za zmanjševanje tveganja okužb in širjenja okužbe z novim koronavirusom vas prosimo, da upoštevate spodnja navodila, ki veljajo od 21. 9. 2020 do preklica.

Program Veriga dobrih ljudi:

  • Uradne ure potekajo izključno preko telefonske številke 0820 57 016 in elektronskega naslova info@dobri-ljudje.si.  
  • Razgovori potekajo na sedežu ZPM Ljubljana Moste-Polje v sobi 16 v pritličju (soba 16), in sicer le po predhodnem dogovoru. Prosimo vas, da v stavbo vstopate z maskami in pri vhodu razkužite roke.
  • Razdeljevanje paketov hrane bo še naprej potekalo v skladišču na naslovu Zaloška 56. Prevzem paketov bo kot doslej možen le ob predhodnem dogovoru. Prosimo vas, da vstopate z masko in pri vhodu razkužite roke. Paket vam bomo predali pri vratih skladišča. Če boste potrebovali še kakršnekoli druge potrebščine, vas prosimo da na to predhodno opozorite ob potrditvi ure in dneva prevzema oziroma nas en dan prej pokličete na 0820 57 016 ali pošljete elektronsko sporočilo na info@dobri-ljudje.si.

Program Botrstvo v Sloveniji

  • Uradne ure potekajo izključno preko telefonske številke 0820 52 693 in elektronskega naslova info@boter.si.  
  • Prevzem paketov za varovance ali botre poteka nemoteno. Prosimo vas, da v stavbo vstopate z maskami in pri vhodu razkužite roke.

Morda vam bo všeč tudi...