Uspešna akcija pomoči dečku, ki je ostal brez staršev

Zelo smo veseli, da smo se uspeli povezati v še eni uspešni dobrodelni akciji, ki je bila objavljena tudi na https://www.24ur.com/novice/slovenija/14-letnik-ob-porodu-ostal-brez-mame-koronavirus-pa-mu-je-vzel-tudi-oceta.html.

Sporočamo, da smo za dečka, ki je zaradi koronavirusa konec lanskega leta izgubil edinega starša, zbrali dovolj sredstev, ki mu bodo pomagala, da bo na Japonskem, kamor se je preselil k sorodnikom, lahko nadaljeval šolanje in treninge nogometa. Z mesecem februarjem bo začel prejemati mesečno štipendijo, ki bo zadostovala za vse nastale stroške šolanja in treningov. Poleg tega je deček za popotnico na Japonsko dobil tudi zbrano pomoč v gotovini, ki mu bo močno olajšala menjavo življenjskega okolja. Pri tem mu bodo pomagali sorodniki, če pa bi se odločil, bo imel v prihodnosti vedno možnost vrnitve v Slovenijo. Če bo svoje izobraževanje želel nadaljevati tudi na fakulteti, mu bodo ta sredstva v veliko pomoč, saj je študij na Japonskem plačljiv.

Vsem, ki ste prispevali za dečka in njegovo lepšo prihodnost, se iskreno zahvaljujemo tudi v imenu NK Ilirija in OŠ Brezovica.

Morda vam bo všeč tudi...