HOFER ustanovil sklad SKUPAJ za FER otroštvo

Zadnjih osem let je podjetje HOFER v sklopu lastne iniciative Danes za jutri nudilo finančno in materialno podporo otrokom in mladostnikom pod okriljem programa Botrstvo v Sloveniji. Z letošnjim letom so pri HOFERju stopili še korak dlje in ustanovili sklad SKUPAJ za FER otroštvo, ki bo otroke Botrstva podpiral pri odraščanju. HOFER bo letos v sklad namenil 45.000 evrov in s tem finančno podprl otroke vseh generacij – od malčkov do dijakov – ter se pri tem osredotočal na podporne programe za kakovostno preživljanje družinskega časa, razvoj talentov in izobrazbo otrok ter dijakov.

Da bi tudi otroci družin, ki niso finančno stabilne, dobili priložnost za razvoj vseh svojih potencialov, so se pri HOFERju odločili, da ustanovijo sklad, ki bo otrokom stal ob strani od prvih korakov do uspešno zaključenih dni šolanja. »Ker program Botrstvo že ponuja mnoge izdelane programe pomoči, smo naše dosedanje uspešno sodelovanje nadgradili v zgodbo, ki ne bo odvisna od posameznih projektov, temveč bo kontinuirano podpirala vse generacije otrok s skrbno premišljenimi programi za malčke, otroke, mladostnike in dijake,« so dejali pri HOFERju.

FER otroštvo pomeni, da otrok živi v zdravem, spodbudnem okolju, kjer se počuti varno in enakopravno svojim vrstnikom, zato smo zelo hvaležni, da lahko sodelovanje s HOFER nadaljujemo.

V sklad lahko prispeva vsak: FEROTROSTVO5 na 1919

HOFER k podpori otrokom in mladostnikom na njihovi poti odraščanja spodbuja tudi svoje kupce. Pošljite sporočilo SMS s ključno besedo FEROTROSTVO5 na številko 1919 in prispevali boste 5 EUR za fer otroštvo otrok Botrstva v Sloveniji. S prispevkom 5 evrov lahko naredite veliko. Vsa zbrana sredstva bodo porabljena izključno za programe FER otroštva. Prispevajo lahko uporabniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije, A1, Telemacha in T-2.

Morda vam bo všeč tudi...