Letos obdarujte z darili, ki zares štejejo

Naš humanitarni program Botrstvo v Sloveniji, ki je tudi največji humanitarni program za otroke v državi, letos praznuje že 13. leto.

V našem programu Botrstvo otroci dobivajo priložnost za ustvarjanje lepše prihodnosti, prizadevamo pa si tudi za sistemske spremembe, ki bi omogočile lažje in dostojnejše življenje družinam v stiski. Otrokom in mladostnikom lahko pomagate tako, da postanete boter ali darujete v sklad programa Botrstvo v Sloveniji.

Leta 2016 smo v okviru programa Botrstvo oblikovali tudi poseben Dijaški sklad, iz katerega krijemo stroške bivanja v dijaških domovih za srednješolce iz družin v stiski. Mnogi mladostniki zaradi materialne stiske namreč ne morejo obiskovati tistih srednješolskih programov, ki bi si jih želeli.

Ker se novo leto bliža, stiska mladostnikov pa ostaja, smo si v soju prazničnega navdiha in novoletnega upanja, zamislili prav posebno darilo ob zaključku letošnjega leta.

Z največjim veseljem vam predstavljamo unikaten izdelek, nastal izpod rok profesionalnih steklarjev steklarne Rogaška, ki z več kot 850 zaposlenimi ohranja tradicijo ročne proizvodnje. Kristal je vedno dragocen in se prenaša med generacijami. Edinstveno zasnovan kristalen okrasek krasi posebna gravura v znamenju Botrstva. Na okrasku so s tehniko peskanja upodobljeni tudi naši motivi (kot so deklica in deček, logotip in slogan).

Ker si tudi v novem letu močno želimo pomagati dijakom pri uresničevanju njihovih želja in ciljev na področju izobraževanja, bomo sredstva, zbrana z nakupom svečanega okraska, podarili Dijaškemu skladu z namenom kritja stroškov bivanja v dijaških domovih. Da ne gre zgolj za klasično decembrsko darilo, pa veleva tudi dejstvo, da je izdelek zelo omejene izdaje.

Svetla prihodnost dijakov se že iskri, pridite, sodelujte tudi vi. Kristalen okrasek lahko kupite na spodaj zapisanih lokacijah, zanj pa boste odšteli 39,90 EUR:

  1. Okraski so že na voljo v fizični trgovini Steklarne Rogaška, na naslovu: Mestni trg 22, 1000 Ljubljana.
  2. Kontaktirate nas lahko na info@boter.si

Morda vam bo všeč tudi...