24urno dobrodelno kolesarjenje z Markom Balohom

V petek, 25 januarja 2019, točno opoldne bo v Športnem centru Millenium v ljubljanskem BTC City za dober namen pedala pognal priznani ultramaratonec Marko Baloh. Dobrodelno bo kolesaril brez prestanka kar 24 ur, k podpori in sodelovanju pa ste vabljeni tudi vi.

V Balohovi družbi ter ob posnetkih ameriške in slovenske pokrajine boste lahko na sobnih kolesih virtualno obkrožili Slovenijo. Marku se bodo pridružili tudi gostje iz sveta športa, prenos kolesarjenja pa bo potekal tudi na spletni strani www.vzivo.si. “Do novih koles bomo pomagali otrokom, ki si tega drugače ne bi mogli privoščiti. Ker iz prve roke vem, kako ti kolo (in kolesarjenje) lahko spremeni življenje, mi je letošnji projekt zelo pri srcu. Vabljeni kolesarji vseh vrst in prepričanj, pridružite se nam, da polepšamo življenje še drugim!” je povedal Marko Baloh.

H kolesarjenju pa se bo lahko pridružil vsak, ki bo na številko 1919 poslal SMS sporočilo s ključno besedo PRIJATELJ5 in tako daroval 5 EUR za pomoč otrokom v stiski. Sporočilo pa lahko pošljejo tudi vsi, ki ne bodo mogli kolesariti, bi pa kljub temu želeli pomagati. Zbrana sredstva bodo namreč namenjena za nakup koles, ki jih bodo uporabljali otroci iz socialno šibkih družin na letovanjih v počitniškem domu ZPM Ljubljana Moste-Polje v Kranjski Gori.

Več informacij najdete na spletni strani http://www.millenium-btc.si/Novice/ArticleID/141/Dobrodelno-24-urno-kolesarjenje-z-Markom-Balohom

Morda vam bo všeč tudi...