OMV-jev jubilejni 10. tabor za otroke

Kranjski Gori je že deseto leto zapored v času jesenskih počitnic potekal enotedenski naravoslovno-umetniški tabor za otroke iz socialno ogroženih družin, ki ga ZPM Ljubljana Moste-Polje organizira v sodelovanju z OMV Slovenija. V desetih letih je znanje in nove izkušnje na taboru nabiralo že več kot 700 otrok. 

Več kot 60 otrok je tudi letos pod strokovnim vodstvom usposobljenih vzgojiteljev spoznavalo okolje in sebe z ustvarjanjem v naravi, sklepanjem novih prijateljskih vezi in izvajanjem aktivnosti, ki jim sicer niso omogočene. Strokovno usmerjen in načrtno pripravljen program tabora se je kot vselej osredotočal na razvoj

pozitivnih navad in potencialov posameznikov ter zagotavljanje novih izkušenj. Ob strokovnih aktivnostih pa ni manjkalo niti zabave in sproščenega druženja, ki je na obraze otrok že deseto leto narisal nasmehe. 

Enotedenski tabor v Kranjski Gori vsa leta poteka v sodelovanju med ZPM Ljubljana Moste-Polje in družbo OMV Slovenija, ki projekt financira. Več kot 700 udeležencev v zadnjih desetih letih je izjemen mejnik, ki tako ZPM Ljubljana Moste-Polje kot tudi družbi OMV daje zagon za nadaljnje delo s socialno ogroženimi skupinami ljudi.

#tabor #omv

Morda vam bo všeč tudi...