Aspen Pharma Slovenia v Zambratiji

Podjetje Aspen Pharma je globalno farmacevtsko podjetje, ki proizvaja in dobavlja visoko specializirana in nujno potrebna zdravila.

Vrednote podjetja sledijo naukom Nelsona Mandele, zaradi česar podjetje vsako leto organizira dobrodelni dogodek, s katerim vsi zaposleni priskočijo na pomoč humanitarnim organizacijam.

Letos so zaposlene obiskale počitniški dom Zambratija, kjer vsako leto pod okriljem ZPM Moste Polje letuje okoli osemsto otrok.

V sredo, 3. 7. 2019 so na obisku v Zambratiji otrokom pripravile dve različni delavnici. Plesno delavnico, ki je potekala v sodelovanju s plesno šolo T-studio, na kateri so se otroci naučili nove plesne koreografije in zaplesali v ritmu hip hopa in delavnico o pomembnosti varne uporabe zdravil, kako jih pravilno zavreči in kako ravnati v primeru, ko so nepravilno zavržena. Otroci so se v okviru delavnice tudi seznanili kako si lahko sami iz osnovnih sestavin pripravijo kremo za nego kože.

V okviru dneva Nelsona Mandele je Aspen Pharma Slovenia organizaciji ZPM Moste Polje podarilo tudi finančno donacijo, ki bo namenjena za humanitarno pomoč otrokom in družinam v stiski.

“Iskrena skrb za dobrobit drugih v našem osebnem in družabnem življenju bi ustvarila svet, kakšrnega si tako strastno želimo.” (N. Mandela)

@aspenpharma #aspenpharma #nelsonmandela #aspenteamslovenia

Morda vam bo všeč tudi...