VREČKA DOBROTE

V sodelovanju s HOFER Slovenija smo začeli nov projekt – Vrečka dobrote za otroke in mladostnike iz programa Botrstvo. Prepričani, da lahko z malimi dejanji naredimo veliko, predstavljamo projekt, v katerem lahko prav vsak z nakupom Vrečke dobrote, ki vsebuje osnovna živila in izdelke za nego, neposredno pomaga otrokom in mladostnikom iz socialno ogroženih družin. Trgovec ob tem vsaki Vrečki dobrote doda še HOFERjev darilni bon za 10 evrov, ki družinam omogoča, da vrečko dopolnijo z izdelki po lastni izbiri.

Vrečko dobrote je mogoče kupiti na www.vreckadobrote.si.

Anita Ogulin, predsednica Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje, ki vodi program Botrstvo v Sloveniji, je ob začetku projekta povedala: »Dnevno se soočam s starši, ki enostavno ne zmorejo poskrbeti za svoje odraščajoče otroke. Zmanjka jim sredstev za najbolj osnovna živila in so zelo hvaležni vsake pomoči. Vrečka dobrote je čudovit projekt, saj lahko ljudje z malim prispevkom res veliko pomagajo. Vsem, ki boste pri projektu sodelovali, se v imenu celotnih družin iz programa Botrstvo zahvaljujem iz dna srca.«Kaj je Vrečka dobrote?

Vrečka dobrote je vrečka osnovnih dobrin, s katerimi lahko pomagamo otrokom v stiski. Napolnjena je z osnovnimi živili in izdelki za nego HOFERjevih ekskluzivnih blagovnih znamk v vrednosti 25 evrov (testenine, riž, polenta, izbrana konzervirana živila, živila za zajtrk ter nekaj osnovnih izdelkov in pripomočkov za nego). Trgovec vsaki vrečki doda še HOFERjev darilni bon za 10 evrov, kar družinam omogoča, da vrečko dopolnijo z izdelki po lastni izbiri. Vrečka gre v roke otrokom in mladostnikom iz družin v stiski pod okriljem programa Botrstvo.

Morda vam bo všeč tudi...